Sleva pro účastníky AC Heating Cupu

5.5.2023

Podporujeme seriál závodů AC Heating Cup

Jsme hrdým partnerem seriálu závodů AC Heating Cup 2023. Na závodech jsme zajistili 3 mycí boxy s tlakovkami Kärcher. Mycí boxy budou k dispozici téměř na všech závodech, což je určitě jeden z dalších bonusů pro závodníky, aby ze seriálu odjížděli spokojeni. Zatím počasí nahrávalo spíše tomu, že šly tlakové myčky z ruky do ruky. Do dalších závodů přejeme hodně úspěchů a konečně lepší počasí!

Slevový kód pro účastníky seriálu AC Heating Cupu

Slevový kód pro účastníky seriálu AC Heating Cupu

Na sociálních sítích jsme sdíleli SLEVOVÝ KÓD, který je určen jen účastníkům seriálu závodů. Kód je platný do 30. září 2023 a díky němu můžete nakupovat dle libosti se slevou 5 %. Slevu je možné uplatnit i na již zlevněné zboží, jen dárkové poukazy s ním nekoupíte :-)

I my žijeme cyklistikou. Takže kdybyste náhodou nepotřebovali nic na zahradu, na údržbu čisté domácnosti nebo ani doplnit toaletní papír :-D z e-shopu www.sedlacek-karcher.cz, určitě mrkněte na web cyklospeciálky v Příbrami - www.author-sedlacek.cz. I tady platí sleva 5 %.

JDE SE NAKUPOVAT V KÄRCHER SHOPU     

UDĚLÁM SI RADOST V CYKLOSPECIÁLCE

 

Něco na zahradu nebo do koupelny?

Kola, elektrokola, oblečení, doplňky - na www.author-sedlacek.cz máme vše

Nevíte, co dřív? :-) Napište, poradíme

Odesláním formuláře souhlasím, že může dojít ze strany společnosti Sedláček s.r.o. ke zpracování mých osobních údajů v tomto formuláři uvedených, Viz. Ochrana osobních údajů.

Odesláním souhlasím, aby společnost Sedláček s.r.o. jako správce zpracovávala moje osobní údaje v rozsahu uvedeném v tomto formuláři za účelem zodpovězení dotazu. Další informace ke zpracování naleznete v informacích o ochraně osobních údajů.

Můžeme vám pomoci něco najít?