Podporujeme seriál AC Heating Cup

8.3.2023

Pohár Plzeňského kraje v novém ...

Máme upřímnou radost, že můžeme podpořit AC Heating Cup, tedy Pohár Plzeňského kraje v závodech horských kol. Letos se již 22. seriál uskuteční v novém hávu, se spoustou novinek a pod novým názvem AC Heating Cup. Cílem je připravit atraktivní celodenní aktivitu pro rodiny s dětmi, party hobíků i závodníky bez ohledu na věk

Seriál zahájí 25. března 2023 závod ve Stříbře, následovat bude Město Touškov, Rakovník, Domažlice, Klatovy, Špičák, Stupno, Aš, Čerchov a finále bude 16. září v Plzni. Stupenský závod, jenž vloni hostil národní šampionát, se v letošním roce pojede jako mistrovství Plzeňského kraje.

Tiskovka AC Heating Cupu

Sedláček Kärcher AC Heating Cup

Pohár Plzeňského kraje horských kol letos odstartoval začátkem března tiskovkou v Plzeňském Buena Vista clubu, kde byly představeny veškeré novinky a noví partneři. Zúčastnil se také ambasador seriálu Ondřej Cink. 

Seriál je zaměřen na sportovní nadšence, kteří hledají první poměření sil se soupeři. "Pro ty, co závodění nezažili, neznají ho, a přesto by rádi poznali, jaké to je závodit, zablbnout si, zmáčkout se. Pro ty, kteří můžou mít strach z věhlasných až komerčních celorepublikových soutěží, kde to dnes vypadá velmi profesionálně i na amatérské úrovni. My však nabízíme startovací pozici začátečníka v uvolněné atmosféře v menším počtu startujících," říká Jarda Ryba, jenž stojí za organizací seriálu od roku 2017.

 

 

 

Na bahýnko jedině tlakovku

Na bahýnko jedině tlakovku

Ve spolupráci s CYKLOSTARem jsme na závodech zajistili 3 mycí boxy s tlakovkami Kärcher. Mycí boxy budou k dispozici téměř na všech závodech, což je určitě jeden z dalších bonusů pro závodníky, aby ze seriálu odjížděli spokojeni.

První závod 26. března ve Stříbře byl opravdu hodně deštivý, větrný a blátivý. Mycí boxy byly tedy maximálně využity. Od rána panovalo extrémní počasí v podobě velmi silného větru, který byl pravidlně prokládán deštěm. 

Jak uvedl organizátor: "Velké díky patří stříbrským hasičům, kteří zajistili nekonečno vody pro další novinku v seriálu, a tu hodnotíme, jako jeden ze zásadních benefitů pro samotné závodníky:
Mycí centrum CYKLOSTAR a KARCHER Sedláček, kde bylo nekonečno účinného čističe na Ronšperské bahýnko, které jste na závěr zlikvidovali luxusní tlakovkou Karcher". :-)

Do závodního kolotoče můženaskočit opravdu každý. Další závod proběhne 23.4.2023 ve Městě Touškov. Můžete se registrovat online. 

 

AC Heating Cup Stříbro

Můžeme vám pomoci něco najít?