Vybavte se zásobníky za korunu

5.8.2022

Dávkovače a zásobníky hygieny za 1 korunu!

Ve firmách, veřejných prostorech nebo obchodních centrech je často přítomno několik stovek i tisíců lidí. Udržování hygieny na vysoké úrovni a čistého zařízení je jednodušší, když máte k dispozici produkty a řešení vyvinutá pro vysoký provoz.

Bez dávkovačů a zásobníků dobrou úroveň hygieny nezajistíte. Co však umíme zajistit my, je možnost získat dávkovače mýdla, zásobníky ručníků nebo toaletního papíru téměř zadarmo. A nemusíte se obávat toho, že budete muset odebírat měsíčně nespočet kartonů spotřebního materiálu. Zásobníky i dávkovače hygieny se snadno používají a udržují a kontrolovaný výdej předchází plýtvání.

Víme, že nejen čistota ale i design dělá skvělý dojem. Sami si tedy zvolíte ideální designovou řadu zásobníků právě pro vaše prostory. Kontaktujte naše pobočky nebo obchodní zástupce pro možnost získat zásobníky hygieny a průmyslových utěrek za korunu!

CHCI ZÁSOBNÍKY ZA KORUNU

Domluvte si schůzku s naším specialistou

Odesláním formuláře souhlasím, že může dojít ze strany společnosti Sedláček s.r.o. ke zpracování mých osobních údajů v tomto formuláři uvedených, Viz. Ochrana osobních údajů.

Odesláním souhlasím, aby společnost Sedláček s.r.o. jako správce zpracovávala moje osobní údaje v rozsahu uvedeném v tomto formuláři za účelem zodpovězení dotazu. Další informace ke zpracování naleznete v informacích o ochraně osobních údajů.

Zajistěte nový standard v oblasti hygieny

Ať potřebujete vybavit toalety nebo umývárny, které musí uspokojit stovky studentů denně, nebo chcete nabídnout luxusnější variantu ve vašem podniku, jistě najdete takový zásobník či dávkovač, který bude vyhovovat vašim specifickým potřebám i rozpočtu. Široký sortiment produktů, osvědčená složení, hygienické systémy. To je Tork, značka č. 1 v oblasti profesionální hygieny. Zjistěte, jak vám produkty značky Tork pomohou zajistit nový standard v oblasti hygieny.

 

Zásobníky a dávkovače Tork - od plastové dostupné varianty po luxusní nerezovou

Můžeme vám pomoci něco najít?