Jak zvýšit úroveň hygieny a úklidu ve školách

23.7.2022

Získejte jistotu, že je postaráno o zdraví a pohodu studentů i učitelů

Čistá škola s důsledným přístupem k výběru správných hygienických produktů, úklidových prostředků i čisticích strojů má zásadní význam pro udržení zdraví a celkové pohody studentů, pedagogů a zaměstnanců. Bez ohledu na to, jakou vzdělávací instituci máte na starosti, dnes stále více platí, že dobrá informovanost v oblasti hygieny rukou pomáhá udržet studenty, učitele a zaměstnance v bezpečí. Jen o mytí rukou to ale samozřejmě není.

Je potřeba spolehnout se na kvalitní úklidové vozíky, úklidové stroje s vysokým výkonem a samozřejmě na profesionální čisticí prostředky. A právě pomocí kompletních hygienických řešení a produktů v oblasti úklidu vám pomůžeme zlepšit úroveň hygieny a úklidu ve školách. Školy tak získají jistotu, že je postaráno o zdraví a pohodu studentů, učitelů a dalších zaměstnanců.

 

 

Vybavte se zásobníky za korunu!

Vybavte se zásobníky za korunu!

Ve školním prostředí je často přítomno několik stovek studentů a velká skupina učitelů. Udržování hygieny na vysoké úrovni a čistého školního zařízení je jednodušší, když máte k dispozici produkty a řešení vyvinutá pro vysoký provoz.

Bez dávkovačů a zásobníků dobrou úroveň hygieny nezajistíte. Co však umíme zajistit my, je možnost získat dávkovače mýdla, zásobníky ručníků nebo toaletního papíru téměř zadarmo. A nemusíte se obávat toho, že budete muset odebírat měsíčně nespočet kartonů spotřebního materiálu. Zásobníky i dávkovače hygieny se snadno používají a udržují a kontrolovaný výdej předchází plýtvání.

Víme, že nejen čistota ale i design dělá skvělý dojem. Sami si zvolíte ideální designovou řadu zásobníků právě pro vaše prostory. 

Kontaktujte naše pobočky nebo obchodní zástupce pro možnost získat zásobníky hygieny a průmyslových utěrek za korunu!

CHCI ZÁSOBNÍKY ZA KORUNU

TIP: Vybírat můžete z plastového provedení či vysoce reprezentativního vzhledu, které zaručuje zpracování z kovu.

S pěnovým mýdlem ušetříte

S pěnovým mýdlem ušetříte

Pravidelné mytí rukou je nezbytnou součástí moderního života a běžných hygienických návyků. Je to základ pro ochranu zrdraví. O mytí rukou se už napsaly stovky knih a tisíce článků a přesto se občas setkáváme s novými postupy a novými materiály. Šetřete na ceně, ne na kvalitě. Přejděte na pěnová mýdla. 

Pěnová mýdla stále častěji nahrazují klasická tekutá mýdla. Pěna, kterou vytvoří speciální dávkovač (od dávkovače na klasické mýdlo je k nerozeznání), má spoustu výhod:

TIP: Správný postup při mytí rukou je takový, že si ruce nejdříve navlhčíme vodou, případně opláchneme hrubé nečistoty a teprve potom naneseme na ruce mýdlo nebo pěnu.

CHCI ZJISTIT VÍCE O PĚNOVÉM MÝDLU

Jak si správně mýt ruce

Postup mytí rukou.pdf

Udržujte povrchy čisté a bezpečné

Udržujte povrchy čisté a bezpečné

Po školních chodbách, učebnách a tělocvičnách denně chodí stovky lidí. A školy chtějí mít prostory čisté. Zejména podlahy. Kbelík s vodou a hadrem však efektivní denní úklid chodeb, učeben, tělocvičen a sportovišť nezvládne. 

Pro kvalitní úklid je potřeba profesionální vybavení, mezi které patří úklidové vozíky. Každý úklidový vozík má své přednosti pro požadované využití a lze jej vybavit potřebným příslušenstvím. Úklidové vozíky lze objednat v různých provedeních od menších jednokbelíkových, přes dvojkbelíkové s různým příslušenstvím až po velké úklidové vozíky s poličkami, držáky pytlů.

Řada škol již také využívá moderní podlahové mycí stroje. S podlahovými mycími stroji Kärcher s odsáváním budou vaše podlahy hygienicky čisté, dokonale lesklé, ihned suché a bezpečné pro provoz. Stroje na čištění podlah jsou k dispozici v různých velikostech a mnoha variantách pro velmi širokou škálu aplikací. 

Pokud byste si nebyli jisti s výběrem, kontaktujte svého obchodního zástupce nebo přímo naše prodejny.

CHCI KONTAKTOVAT SPECIALISTY

TIP: Používáte takové čisticí prostředky, které opravdu vyčistí, nezničí čištěný povrch a zároveň neznečistí životní prostředí?

Pojďme probrat zlepšení úrovně hygieny a úklidu ve školách

Odesláním formuláře souhlasím, že může dojít ze strany společnosti Sedláček s.r.o. ke zpracování mých osobních údajů v tomto formuláři uvedených, Viz. Ochrana osobních údajů.

Odesláním souhlasím, aby společnost Sedláček s.r.o. jako správce zpracovávala moje osobní údaje v rozsahu uvedeném v tomto formuláři za účelem zodpovězení dotazu. Další informace ke zpracování naleznete v informacích o ochraně osobních údajů.

Můžeme vám pomoci něco najít?