KUPTE VYSAVAČ A ZÍSKEJTE OKENNÍ VYSAVAČ ZA 1 KČ

1.7.2022

Získejte silnou dvojku na úklid

KUPTE VYSAVAČ A ZÍSKEJTE OKENNÍ VYSAVAČ ZA 1 KČ

Pořiďte si výhodný balíček

Pořiďte si výhodný balíček aku tyčového vysavače VC 6 Cordless ourFamily s vysavačem na okna WV 6 Plus Multi Edition za 1 Kč. 

Podmínky akce: 

  • Akce platí do 31. 8. 2022 nebo do vyprodání zásob v našem e-shopu i v kamenných prodejnách
  • Doprava zdarma

 

Tyčové vysavače

VC 6 Cordless ourFamily

9 090 Kč
7 512 Kč bez DPH
Do týdne

AKU vysavač VC 6 Cordless ourFamily vyniká svou nízkou hmotností, bezsáčkovým filtračním systémem, vysokým sacím výkonem a LED osvětlením. Spolehlivé čištění ve větších domácnostech.

Pomocníci na úklid v akci ...

Kärcher v akci

Podmínky pro vrácení zboží

Akce 1+1 je speciální prodejní akcí, kdy pouze při zakoupení hlavního zboží kupujícím je možno získat zboží za zvýhodněnou cenu. Samostatně zboží za zvýhodněnou cenu pořídit nelze. Z daného důvodu se na případné vrácení zboží kupujícím vztahují tyto speciální podmínky s nimiž kupující při koupi zboží v akci 1+1 výslovně souhlasí.

Kupující bere na vědomí, že koupě cenově zvýhodněného zboží v akcii 1 + 1 je výhradně spojena s podmínkou, že v případě vrácení zboží prodávajícímu z důvodu reklamace či při odstoupení od kupní smlouvy (dále jen „vrácení zboží“) je kupující povinen vrátit v původním nepoškozeném stavu jak vybrané zboží, tak zboží pořízené za zvýhodněnou cenu (1 Kč). V případě, že prodávajícímu nebude při vrácení zboží kupujícím vráceno i zboží pořízené za zvýhodněnou cenu (dále jen „zboží v akci“), bere kupující na vědomí a souhlasí s tím, že prodávající je oprávněn účtovat si skutečnou hodnotu takového zboží v akci, tedy cenu dle aktuálního ceníku prodávajícího za dané zboží na e-shopu a tuto započíst oproti pohledávce kupujícího na vrácení kupní ceny z důvodu odstoupení od smlouvy. Pokud kupující vrátí prodávajícímu pouze zboží pořízené za zvýhodněnou cenu, prodávající mu vrátí 1 Kč. Kupující pořízením zboží v akci 1+1 s danými podmínkami výslovně souhlasí.

 

Můžeme vám pomoci něco najít?