Dobíjecí aku zahradní technika pro každého

6.8.2021
Dobíjecí aku zahradní technika pro každého
Dobíjecí aku zahradní technika pro každého

Díky profesionálním aku zahradním strojům přivedete vaši zahradu k dokonalosti. 

Profesionální aku zahradní technika vám usnadní práci na zahradě. Pečujte o svoji zahradu bez námahy a omezení. Díky rychlodobíjecímu akumulátoru docílíte maximální mobility a pohodlí při práci. Vybrat si můžete z různých typů aku sekaček na trávu, ostrých nůžek na ořez všech typů travin, řetězových pil, odstraňovačů plevele i fukarů na listí. Všechny stroje se mohou pochlubit moderním designem, nízkou váhou a ergonomickou rukojetí, která zabrání nežádoucím bolestem svalstva při delší práci. Stroje jsou tiché a snadno ovladatelné. Ušetří vám čas i námahu. 

K bateriové zahradní technice nabízíme také bohaté příslušenství a doplňkový sortiment. Navíc, aku baterie jsou kompatibilní se všemi námi nabízenými aku zahradními stroji.

Tichá a lehká bateriová zahradní technika

Tichá a lehká bateriová zahradní technika
Tichá a lehká bateriová zahradní technika Kärcher

Vysoký výkon, tichý provoz, maximální mobilita a rychlé dobíjení. To jsou výhody aku zahradní techniky Kärcher. Bateriová zahradní technika Kärcher pomáhá pečovat o vaši zahradu bez zbytečné námahy a omezení. Již ŽÁDNÉ KABELY, ŽÁDNÝ BENZÍN, ŽÁDNÝ OBTĚŽUJÍCÍ HLUK.

AKU zahradní techniku Kärcher lze pořídit ve dvou platformách: 18 a 36 V, a to o dvou kapacitách: 2,5 a 5 Ah.

  • Čím vyšší je napětí baterie (V), tím více energie poskytuje.
  • Čím vyšší je kapacita (Ah), tím delší je doba chodu baterie.

TIP: Vyberte si jednu bateriovou platformu (18 nebo 36 V) a využívejte ji na více strojů Kärcher. Baterie jsou kompatibilní se všemi bateriovými stroji Kärcher. 

 

 

Můžeme vám pomoci něco najít?