Jak vybrat AKU sekačku na trávu?

1.6.2021
Jak vybrat AKU sekačku na trávu?
Jak vybrat AKU sekačku na trávu?

Jak vybrat aku sekačku na trávu?

Profesionální aku sekačky na trávu vám usnadní práci na zahradě. Pečujte o svoji zahradu bez námahy a omezení. Díky rychlodobíjecímu akumulátoru docílíte maximální mobility a pohodlí při práci. Všechny stroje se mohou pochlubit moderním designem, nízkou váhou a ergonomickou rukojetí, která zabrání nežádoucím bolestem svalstva při delší práci. Stroje jsou tiché a snadno ovladatelné. Ušetří vám čas i námahu. 

Díky aku sekačce na trávu bude mít váš trávník vždy dokonalou výšku. Lehce ovladatelné 18V sekačky na trávu Kärcher nebo výkonné 36V sekačky na trávu poskytují dokonalý výsledek sečení a maximální mobilitu. V sadách s baterií je zahrnuta 5 Ah baterie, rychlonabíječka a mulčovací nástavec.

 

 

 

Jak se vyznat v označení aku sekaček na trávu?

 

LMO  Sekačka na trávu (lawn mower)
RLM Robotická sekačka na trávu (robotic lawn mower)
18-33 První číslo (18 nebo 36) udává bateriovou platformu. Druhé číslo udává pracovní šířku v cm.
BATTERY AKU pohon: verze bez baterie a nabíječky
BATTERY SET AKU pohon: součástí balení je i baterie a nabíječka
 

 

Chci poradit

Odesláním formuláře souhlasím, že může dojít ze strany společnosti Sedláček s.r.o. ke zpracování mých osobních údajů v tomto formuláři uvedených, Viz. Ochrana osobních údajů.

Odesláním souhlasím, aby společnost Sedláček s.r.o. jako správce zpracovávala moje osobní údaje v rozsahu uvedeném v tomto formuláři za účelem zodpovězení dotazu. Další informace ke zpracování naleznete v informacích o ochraně osobních údajů.

Můžeme vám pomoci něco najít?