Pro čistý zážitek na každém cyklo závodě

5.4.2024

Závody horských kol ve Stupně: Nejen adrenalin, ale i čistota díky tlakovým čističům Kärcher

kärcher tlakové čističe

Horské kolo je více než jen sport – je to vášeň, adrenalin a výzva. A právě v tomto duchu se odehrály letošní Velikonoce ve Stupně na Rokycansku, kde se konaly nezapomenutelné závody horských kol. Na startu se objevila skoro kompletní česká špička, nechyběl ani Ondřej Cink. Úvodní díl nového UCI AC Heating Cupu v cross country přinesl divákům neopakovatelný zážitek, a to díky neuvěřitelnému výkonu českých reprezentantů. Jejich triumf nebyl pouze vítězstvím, ale také projevem neuvěřitelné síly a odhodlání.

 

Zajišťujeme čistotu a komfort pro závodníky

Zajišťujeme čistotu a komfort pro závodníky

Ondřej Cink se nezastavil ani před diváky a po celých sedmi kolech si zopakoval svůj triumfální rituál, když projel vítězně cílem a ještě si stihl plácnout s fanoušky. Jeho vítězství bylo jasným důkazem jeho připravenosti a skvělé formy.

Ačkoli hlavní závod dospělých přilákal mnoho pozornosti, neděle nebyla vyhrazena pouze pro ty nejzkušenější. Mladší bikeři od nejmenších po žáky měli svou šanci předvést své dovednosti a vášeň pro tento sport.

UCI AC Heating Cup tak otvírá novou kapitolu v cyklistickém světě a my se těšíme na další vzrušující závody, které nám přinesou nejen úžasný sportovní zážitek, ale také inspiraci a motivaci pro všechny cyklistické nadšence. Další závod AC Heating Cupu se jede ve Stříbře 13. – 14. dubna. Veškeré informace včetně propozic + registrace najdete na stránkách seriálu Joycycling.cz

Zázemí a organizaci závodů si všichni velmi pochvalovali. Závodníci navíc velmi ocenili mycí boxy určené k mytí kol, vybavené tlakovými čističi Kärcher, které jsme pro ně opět letos zajistili. Toto opatření nejen přispělo k lepším výkonům závodníků, ale také přidalo do závodu další úroveň komfortu a efektivity.

 

Můžeme vám pomoci něco najít?